Cake pops de taronja i xocolata
A simple vista poden semblar bombons però en realitat són piruletes farcides de pa de pessic banyades amb xocolata!
Feia temps que volia fer uns cake pops però mai trobava el moment, ja que l'elaboració és força laboriosa i totes les receptes que havia llegit les veia infinitament llargues.
Com ens venia de gust fer un postres i empastifar-nos les mans com quan fem panallets, vaig acabar adaptant la recepta amb el nostre pastís preferit. No deixa d'ocupar tota una tarda però és un pèl més senzilla.
Hem agilitzat part del procés amb la "Thermomix" però qui no en tingui també ho pot fer. L'única diferència seria fer el pa de pessic al mode tradicional.
Ingredients
- Ingredients pa de pessic.
- 1 tauleta de xocolata fondant.
- 200 g. de crema de formatge, tipus "Philadelphia".
- Fideus de colors.
- Pals de piruleta o de broquetes.
Elaboració
1. Fer un pa de pessic de taronja o qualsevol altre que ens agradi. Deixar-lo refredar per complet.
2. Triturar el pa de pessic junt amb 200 g. de crema de formatge. (20seg. Velocitat 5 si ho fem amb Thermomix)
3. Fer boles amb la massa i posar-les a la nevera 30 min.
4. Fondre 1 barreta de xocolata fondant al microones, mullar-hi la punta del pal i introduir-lo fins la meitat de la bola aproximadament. Deixar-les a la nevera mitja hora més.
5. Fondre 1/2 tauleta de xocolata per arrebossar les boles. Seguidament, tirar fideus de colors per sobre. Deixar refredar a la nevera.
Amb aquestes quantitats en surten moltíssims, així que en vam regalar a la família amb un test ben decorat.
Què necessitem per regalar-ho?

- Paper de cel·lofana transparent per embolicar.
- Paper verd metal·litzat per simular la gespa.
- Testos de plàstic.
- Porexpan, mida de la base del test. Si no en teniu podeu comprar un suport de plàstic que ja ve preparat amb els forats per aguantar les piruletes.
Comentarios
Publicar un comentario