Coca de SANT JOAN




Per Sant Joan podem elaborar una coca ben bona i artesana per a tota la familia. Fent-la a casa, a part de poguer decidir la quantitat de sucre i de farciment, ens la podem menjar recent feta i cruixent!
També és una bona ocasió perque els més petits col·laborin en la elaboració si els agrada la cuina.

Ingredients
-200 g de llardons
- 2 mases de pasta fullada
-Pinyons
-Sucre
-1 ou

Elaboración
1. Utilitzem una de les mases de pasta fullada com a base. La punxem varies vegades amb la forquilla perque després no s'infli dins del forn.

2. Triturem els llardons fins que quedin ben picats i els escampem per sobre de la base.

3. Afegim sucre per sobre dels llardons, mirant de cobrir tota la base.

4. Tapem la base amb l'altra base de pasta fullada, sellem els dos costats amb la forquilla i punxem varies vegades per sobre.

5. Batem l'ou i pintem tota la superfície de la coca.



6. Tirem el pinyons per sobre i també una mica de sucre al gust, mirant de cobrir tota la superficie.



7. La podem al forn a 200º fins que estigui dorada durant 15 o 20 minuts.

Comentarios

  1. Caray Marta, quina bona pinta te.

    ResponderEliminar
  2. Guauuuuuu!!! Que bona estava quan la vaig tastar i quina pinta...nyammm

    ResponderEliminar
  3. Guapa, que rica!!!! Ole ole, estás hecha una cocinillas. Eso si, puntualizando, con el Thermomix todo es mucho más fácil. Jejejeje un besote reina. Tens un blog genial.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias guapa! Un día probaré de adaptar la receta a la Thermomix!

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares